Psychologie

Psychologie

Als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog bied ik binnen mijn praktijk psychologische behandelingen aan binnen de generalistische basis GGz. Lees meer over het verloop van deze behandelingen onder "Van aanmelding tot afsluiting".

Ik ben voor deze behandelingen aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. In hoeverre de behandeling (deels) vergoed wordt door de verzekeraar, is afhankelijk van een aantal factoren. Kijk daarvoor in het menu hiernaast bij de Tarieven en vergoedingen. Kijk ook in het menu voor meer informatie over bijv. actuele wachttijden, de algemene voorwaarden en privacyverklaring, en voor de klachten- en geschillenregeling.

Binnen de psychologische behandelsessies maak ik gebruik van een aantal verschillende behandelvormen. Hierbij staat jouw vraag zoals we die in de intake hebben vastgesteld centraal. Vaak zal ik binnen één sessie verschillende vormen gebruiken. Onder "Behandelvormen" vind je meer uitleg over deze verschillende behandelvormen. Je vindt daar ook meer informatie over de behandeling Misofonie.

Naast een uitgebreide behandeling is het ook mogelijk om een los consult te boeken of een workshop te volgen. Ook diagnostiek is in beperkte mate mogelijk. Overleg daarvoor over de mogelijkheden en tarieven. Onderzoek wat losstaat van behandeling wordt niet vergoed door de verzekering.

Neem contact op

Je bent bij Praktijk Tamara in Eindhoven van harte welkom!

Ik help je graag met psychologische of energetische behandeling bij klachten zoals depressie, angst en paniek, traumaverwerking, omgaan met onzekerheden, stress en levensvragen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.