Over mij

Over mij

Hallo en welkom bij Praktijk Tamara. Mijn naam is Tamara Wallmüller, eigenaar van en de behandelaar bij de praktijk. Ik heb in januari 2019 de praktijk opgestart als een plek waar ieder welkom is met datgene wat hij of zij doormaakt en waarbij verschillende vormen van ondersteuning mogelijk en elkaar aanvullend zijn.

Als persoon ben ik open en eerlijk, laagdrempelig, oprecht, onbevooroordeeld, warm en hartelijk, rustig waar nodig en enthousiast waar mogelijk. En als behandelaar net zo, want ik vind het belangrijk om gewoon lekker mezelf te zijn in het contact met jou! Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om zo goed mogelijk bij de cliënt aan te sluiten, zodat deze zich in de behandeling zo prettig mogelijk voelt en je samen een stapje verder kunt gaan. Alles met als doel dat de cliënt lekker(der) in zijn vel komt te zitten.

Tot juli 2019 ben ik werkzaam geweest als gedragsdeskundige (psycholoog) bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb daar door de jaren heen veel ervaring mogen opdoen met deze mooie doelgroep en de diversiteit aan bijkomende problematieken. Van juli 2019 tot januari 2022 heb ik als GZ-psycholoog bij een detacheringsbedrijf gewerkt om op die manier op allerlei verschillende plekken kennis en ervaring op te doen. En dit vervolgens ook weer te kunnen vertalen naar mijn eigen praktijk. Sinds januari 2022 ben ik volledig werkzaam voor mijn eigen praktijk.

Door de tijd heen ben ik mezelf op verschillende manieren aan het ontwikkelen geweest, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het brede aanbod wat ik in de praktijk te bieden heb.
In 2017 ben ik afgestudeerd als GZ-psycholoog. Daarnaast heb ik in 2019 de registratie als EMDR-practitioner bij de Vereniging EMDR Nederland behaald en heb ik me in 2020 en 2021 toegelegd op de schematherapie. Ik probeer ook regelmatig eendaagse cursussen en congressen of symposia mee te pikken om op die manier meer kennis op te doen of mijn huidige kennis up-to-date te houden. Op energetisch gebied heb ik cursussen in Reiki gevolgd en ben Access Consciousness practitioner. In februari 2019 ben ik begonnen aan de vierjarige HBO-opleiding tot energetisch therapeut om een meer gefundeerde basis in energetisch werken te krijgen. En niet te vergeten een hele hoop medische basiskennis. Deze opleiding heb ik in januari 2022 afgerond. Ik vind het ontzettend mooi om iemand te kunnen helpen via zoiets mystieks als de energie die door je lijf heen stroomt en die overal om ons heen is. Het allermooiste vind ik de elementen van de psychologie die ik in het energetisch werken terug zie.

Door zowel de psychologie als de energetische behandelingen in mijn praktijk aan te bieden, help ik mensen op die manier die bij hen past.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Hartelijke groet,
Tamara Wallmüller
Neem contact op

Je bent bij Praktijk Tamara in Eindhoven van harte welkom!

Ik help je graag met psychologische of energetische behandeling bij klachten zoals depressie, angst en paniek, traumaverwerking, omgaan met onzekerheden, stress en levensvragen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.