Energetisch

Energetisch

Bij Praktijk Tamara worden ook energetische behandelingen aangeboden: behandelingen waarin gewerkt wordt met de energieën in je lichaam om zo het natuurlijke herstelproces van het lichaam weer te activeren en blokkades te verhelpen.

Praktijk Tamara staat geregistreerd bij de RBCZ (kwaliteitsregister) en is lid van beroepsvereniging VBAG.Energetische therapie
Een uitgebreidere behandeling van energetische sessies. Er wordt daar gewerkt waar het nodig is, op die manier die passend is. Zowel psychologische als energetische technieken worden gebruikt.

Meer over energetische therapie


ACCESS Consciousness™
Access Consciousness™ is gebaseerd op de idee dat je ‘weet’ - oneindige kennis bezit -, dat je niet verkeerd of fout bent en dat vanuit bewustzijn (Consciousness) alles mogelijk is. Access™ heeft verschillende fijne tools ontwikkeld die bijdragen aan deze visie en ervoor zorgen dat jij met meer ease, joy en glory in je leven kunt staan.

Meer over Access Consciousness™


The Bars™
The Bars™ zijn 32 punten op je hoofd die corresponderen met diverse gebieden uit het dagelijks leven. Door de punten zachtjes aan te raken, kun jij alles loslaten wat je belemmert in je zijn.

Meer over The Bars™


Energetic Facelift™
De Energetic Facelift™ is een heerlijk licht proces van zachte aanrakingen in het gezicht. Het activeert de cellen in het lichaam, zodat die zich weer kunnen helen en het proces van veroudering wordt gekeerd.

Meer over Energetic Facelift™


Body Processes™
Access Consciousness kent verschillende body processen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit behandelingen die over het gehele lichaam worden gegeven. Sommige processen kennen een vaste plaatsing van de handen, bij andere wordt de energie in het lichaam gevolgd. Ook is het bij de meeste van de processen mogelijk om deze aan te zetten tijdens een Bars-behandeling, waarbij (vooral) alleen op het hoofd gewerkt wordt.

Meer over Body Processes™


Reiki 3e graad
Reiki is een energetische behandeling die middels aanrakingen op (of net boven) het lichaam gegeven wordt. Ook kan de behandeling op afstand plaatsvinden. Door energie aan het lichaam door te geven, wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Zo worden klachten verminderd of opgelost. Bij Reiki 3e graad kunnen ook andere worden ingewijd in de Reiki. Met Vitaal Dier samen worden hiervoor regelmatig workshops georganiseerd.

Meer over Reiki 3e graad

Neem contact op

Je bent bij Praktijk Tamara in Eindhoven van harte welkom!

Ik help je graag met psychologische of energetische behandeling bij klachten zoals depressie, angst en paniek, traumaverwerking, omgaan met onzekerheden, stress en levensvragen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.