Access Body Processes

Access Body Processes

Access Body Processes™ zijn behandelingen waarbij de energieën in het lichaam geactiveerd worden om het lichaam te helpen veranderen. Het is een proces dat gegeven wordt middels aanrakingen van het lichaam. Voor sommige processen zijn vaste punten op het lichaam die worden aangeraakt. Bij andere processen wordt de energie in het lichaam gevolgd naar waar dat het meeste nodig is.

Access™ kent veel verschillende lichaamsprocessen. Hieronder vind je de processen die bij Praktijk Tamara worden aangeboden.


Compensatory Drift
Wijzelf, onze ouders, onze omgeving en de maatschappij vertellen ons, bewust of onbewust, steeds weer allerlei dingen die ons klein houden. Het geeft ons het idee dat we geen controle hebben, dat we machteloos zijn en vastzitten aan ketenen. Dit idee zet zich vast in ons lichaam en vanuit die idee creëren we verder. Zo bevestigen we steeds opnieuw dat idee van onszelf. Terwijl we juist groots zijn, controle hebben en tot alles in staat zijn! De idee dat we vastzitten aan ketenen terwijl we eigenlijk alle controle hebben, is de leugen van machteloosheid. Het proces compensatory drift helpt je de leugen van machteloosheid los te laten en in je kracht te staan.


The Erasure of all Fat Cells Dedicated to all Mobius Strips to Lock in Feelings as the Permanent Source for Invalidation of Being
Geen al te positief beeld van jezelf? Dit proces pakt alles aan wat te maken heeft met jouw idee over jezelf dat je niet goed genoeg bent. Dat je niet oke bent. Dat anderen bepalen wie jij mag zijn. En meer. Het proces helpt je dit alles los te laten, zodat jij gewoonweg mag ‘zijn’. Zonder oordeel over jezelf. Zodat je kunt creëren vanuit oneindige mogelijkheden en je niet laat beperken door jezelf.


Elimination, Eradication and Dissipitation of Biomimetic and Biomimetric Mimicry of Other People’s Pains, Pathways and Realities (BMM)
Het body process BMM gaat over hoe jij je steeds aanpast aan de rest van de wereld en hoe dat zich vastzet in jouw lichaam. Aanpassen doe je ook wanneer je iemand probeert te begrijpen (intellectueel of energetisch) i.p.v. diegene te zien (respectvol, maar met afstand). BMM maakt los wat is vastgezet in je lichaam doordat je anderen, bewust of onbewust, hebt nagedaan of je op hun zienswijze hebt afgestemd en niet hebt gehandeld vanuit je eigen keuze.


Trifold Sequencing Systems (TSS)
TSS wordt gebruikt wanneer mensen vastzitten in een loop na een trauma: ze keren steeds terug naar het trauma en blijven ermee bezig. TSS strijkt de lus glad, zodat men het trauma kan loslaten. Het gaat bij dit proces meestal om emotioneel trauma, maar TSS kan ook heel effectief zijn bij fysieke klachten als de oorzaak trauma of letsel was.


Zero Sum of Trauma
Na trauma of letsel lijkt het lichaam pijn, beperkingen en ongemak te integreren. De persoon went hieraan en blijft doorgaan. Ook met activiteiten die juist het letsel hebben veroorzaakt, waardoor er meervoudig trauma in het lichaam ontstaat. Zero sum of trauma maakt het effect van herhaaldelijk trauma op het lichaam en de geest ongedaan.


Cellular Memory
Cellular memory is een body process wat helpt de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel aan, op en in het lichaam terug te draaien. De herinnering aan het trauma wordt uit de cel gewist, zodat het lichaam weer kan herstellen.


Correcting Vision
Correcting vision is een heerlijk proces dat wordt gegeven op de ogen. Het kan het gezichtsvermogen corrigeren, vermoeide ogen energie geven en het kan je ook nog eens helpen om je visie op bepaalde onderwerpen los te laten.


Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS)
Dit proces is gericht op genezing in het gehele lichaam. Het is de ‘ultieme tool’ voor het ongedaan maken van bijna alle manieren waarop het lichaam niet goed functioneert. Dit kan gaan over onze lichamen die zich aanpassen aan de beperkingen die we onszelf vanuit onze visie opleggen, m.a.w. de verstoring in de blauwdruk van ons lichaam. Het kan ook ingezet worden als immuunsysteemversterker. Ook kan het op individuele organen gebruikt worden. Dit alles is steeds afhankelijk van wat het lichaam nodig heeft.


Source Field for Elimination and Eradication of the Chromatics of Time
Dit body proces steekt in op de DNA-structuur van het lichaam. ‘Chromatics’ gaat over het bereik van kleuren. Wanneer de huid van mensen begint te verouderen, vermindert de lichtbreking (refractie) van licht op je huid. Daardoor zien jongere mensen er vaak stralender uit dan ouderen. Onderliggend hieraan is je DNA-structuur. Niets is werkelijk genetisch bepaald. Wanneer men het standpunt aanneemt dat iets een genetisch bepaalde ziekte is, dan creëren ze de chromatiek die de kleur licht verwijdert die dat zou veranderen. Het proces kan dan ook gebruikt worden bij genetisch bepaalde ziektes. Het proces is, gegeven samen met de Bars™, verder ook te gebruiken bij mentale problemen als schizofrenie en bipolaire stoornis en bij Parkinson.


Antibodies to Consciousness
Dit proces helpt diegenen die er niet altijd helemaal bij zijn, die liefst wegvluchten van deze realiteit en niet helemaal in hun lichaam zitten. En ben je gekker op dieren dan op mensen? Dan is dit ook het perfecte proces voor jou.


Een body proces duurt ongeveer 20 tot 45 minuten.

Neem contact op

Je bent bij Praktijk Tamara in Eindhoven van harte welkom!

Ik help je graag met psychologische of energetische behandeling bij klachten zoals depressie, angst en paniek, traumaverwerking, omgaan met onzekerheden, stress en levensvragen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.