Access Consciousness

Access Consciousness

Wat als alles mogelijk is?

Access Consciousness™ is een geheel andere visie op het leven, van waaruit je alles kunt creëren wat je wil creëren en alles kunt veranderen wat je wil veranderen. Het is gebaseerd op de idee dat je ‘weet’ - oneindige kennis bezit -, dat je niet verkeerd of fout bent en dat vanuit bewustzijn (Consciousness) alles mogelijk is.

Het doel van Access™ is bewustzijn en eenheid te verwezenlijken. Een wereld waarin alles simpelweg is, en oordelen niet bestaan. Want oordelen belemmeren, zetten vast. Door zonder oordeel ergens naar te kijken, kan datgene gewoon zijn wat het is. Kan die persoon gewoon zijn wie hij of zij is. En kun jij gewoon zijn wie je bent! Niet wie je was, niet wie je moet zijn, maar gewoon zijn wie je bent. Door zonder oordeel te kijken naar wat is, haal je alle beperkingen weg. Zo ontstaat er ruimte. Ruimte om te groeien, om te creëren én om te ontvangen. De mogelijkheden zijn oneindig.

Access™ heeft verschillende fijne tools ontwikkeld die bijdragen aan deze visie en ervoor zorgen dat jij met meer ease, joy en glory in je leven kunt staan. Onderdeel hiervan zijn de heerlijke energetische behandelingen die je direct ontspannen en ondertussen helpen om alles los te laten wat zich heeft vastgezet: de Bars™, de energetic facelift™ en verschillende mooie lichaamsprocessen. Met deze behandelingen kom je weer tot je volle potentieel, en beyond!

- Access™, empowering people to know that they know -

Bekijk hier een filmpje waarin de makers van Access Consciousness™ je meer vertellen over Access™.

Of ga naar de website accessconsciousness.com voor nog meer informatie.

Neem contact op

Je bent bij Praktijk Tamara in Eindhoven van harte welkom!

Ik help je graag met psychologische of energetische behandeling bij klachten zoals depressie, angst en paniek, traumaverwerking, omgaan met onzekerheden, stress en levensvragen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.