Access Bars

Access Bars

Access Bars™ is de basis van alle tools van Access™. De Bars™ zijn 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Ze komen overeen met allerlei gebieden van het dagelijks leven. Ze bevatten de electromagnetische lading van alle gedachten, gevoelens en overtuigingen die je door je leven(s) heen hebt opgeslagen. Er zijn bijv. banen die te maken hebben met geld, controle, hoop en dromen. Met vreugde en verdriet, heling, vrede en kalmte. Met lichaam, seksualiteit en communicatie.

De banen verbinden zich op specifieke Bars-punten: 32 punten op je hoofd. Als deze punten zachtjes worden aangeraakt, laten ze alle electromagnetische lading van het desbetreffende punt los die jij wil loslaten. En daarmee alle belemmeringen die jou tegenhouden in je dagelijkse dag. Ook de belemmeringen die zich via andere generaties of vanuit andere levens hebben vastgezet. Door een Bars-sessie™ kom je meer tot wie jij echt bent, ga je meer open staan om te ontvangen en kun je groeien. Daarnaast is het ook nog eens een heerlijk ontspannend proces!

Een Bars-sessie™ duurt ongeveer een uur. Daarin wordt eerst de energie in je lichaam geactiveerd, waarna alle Bars-punten zachtjes worden aangeraakt en het proces tenslotte wordt verankerd middels een combinatie van een aantal Bars-punten. Een verkorte sessie van ongeveer een half uur is ook mogelijk. Daarin wordt de energie geactiveerd, één Bars-punt wat overeenkomt met datgene in je leven waar je het meeste last van hebt wordt behandeld, en tenslotte wordt het proces ook weer verankerd.

Meer informatie over Access Bars? Bekijk dit informatiefilmpje op YouTube

Weten wat er in je hersenen gebeurd tijdens een Bars-behandeling? Zie dit filmpje

Of ga naar: https://www.accessconsciousness.com/nl/micrositesfolder/accessbars/what-is-access-bars/ (Nl) voor nog meer informatie.

Neem contact op

Je bent bij Praktijk Tamara in Eindhoven van harte welkom!

Ik help je graag met psychologische of energetische behandeling bij klachten zoals depressie, angst en paniek, traumaverwerking, omgaan met onzekerheden, stress en levensvragen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.