Energetic arts

Energetic arts

Energetic arts zijn handgemaakte kunstwerkjes met edelstenen. Er zijn op dit moment hangers met of zonder ketting en sleutelhangers. Onderstaand vind je het huidige aanbod. Klik op de foto voor een grotere afbeelding

Edelstenen geven energie af die helpend kan zijn in je proces. Ze zijn echter nooit een vervanger voor professionele hulp! Wil je meer weten over de werking van (bepaalde) edelstenen? Je vindt op internet een scala aan informatie. Kies vooral op je gevoel.


Bestellen
Wil je een van de artikelen bestellen? Plaats je bestelling via het contactformulier onder vermelding van de naam en het bestelnummer wat [tussen haakjes] vermeld staat. Je ontvangt dan een factuur via mail (houd ook je spambox in de gaten). Na betaling van de factuur worden de Energetic arts naar je verzonden.

De verzendkosten zijn €4,00 bij een brievenbuspakketje. Bestel je voor €25,- of meer? Dan wordt je bestelling gratis verzonden! Je ontvangt na verzending een track&trace-code zodat je het pakketje online kunt volgen. Heb je een specifieke wens? Ook die kun je doorgeven via het formulier.


Prijzen
• Ketting: €10,- De kettingen zijn 45cm lang + 5cm verstelbaar, excl. de lengte van de hanger.
• Losse hanger: €7,50-
• Sleutelhanger: €5,-

Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten en gelden voor alle Energetic arts, tenzij anders vermeld bij de afbeelding.


Niet tevreden?
De Energetic arts zijn handgemaakt. Dat betekent dus dat ze niet puntgaaf zijn, maar net als wij onze imperfecties kennen. Ben je echt niet tevreden over een ontvangen product? Neem dan even contact op.Kettingen


Losse hangers


Sleutelhangers

Neem contact op

Je bent bij Praktijk Tamara in Eindhoven van harte welkom!

Ik help je graag met psychologische of energetische behandeling bij klachten zoals depressie, angst en paniek, traumaverwerking, omgaan met onzekerheden, stress en levensvragen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het plannen van een intakegesprek.